Ситуацията със записите има много ясен идентичен аналог, който можем

...
 Ситуацията със записите има много ясен идентичен аналог, който можем
Коментари Харесай

Андрей Цеков от ПП-ДБ: Записите у нас имат идентичен аналог в Словакия с Роберт Фицо

 

„ Ситуацията със записите има доста явен еднакъв аналог, който можем да забележим през септември предходната година в Словакия, преди парламентарните им избори. Там са опълчени две огромни политически обединения – някогашният тогава министър председател Роберт Фицо и партия Smer “.

Това разяснява в „ Тази заран “ Андрей Цеков, претендент за народен представител на ПП-ДБ, лидер на листата в Благоевград.

„ Това е човек, който е управлявал три пъти и е свален с цивилен митинги, доближен е на Владимир Путин. От другата страна имаме проевропейска партия, отпред с Михал Шимечка, като един представител на модерното и някогашен заместник-председател на Европейския парламент “, изясни Цеков.

 Мълния удари мъж в София (ВИДЕО) 3 мин. Мълния удари мъж в София (ВИДЕО)  Водна буря: Градушка изпочупи прозорци на коли в София (ВИДЕО И СНИМКИ) 5 мин. Водна буря: Градушка изпочупи прозорци на коли в София (ВИДЕО И СНИМКИ)  Майка намушка с нож 4-годишната си щерка 1 мин. Майка намушка с нож 4-годишната си щерка  Лекари оперираха простъпка дясното коляно на мъж вместо лявото 2 мин. Лекари оперираха простъпка дясното коляно на мъж вместо лявото  КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година 3 мин. КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година  „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ) 3 мин. „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ)  Мълния удари мъж в София (ВИДЕО) 3 мин. Мълния удари мъж в София (ВИДЕО)  Водна буря: Градушка изпочупи прозорци на коли в София (ВИДЕО И СНИМКИ) 5 мин. Водна буря: Градушка изпочупи прозорци на коли в София (ВИДЕО И СНИМКИ)  Майка намушка с нож 4-годишната си щерка 1 мин. Майка намушка с нож 4-годишната си щерка  Лекари оперираха простъпка дясното коляно на мъж вместо лявото 2 мин. Лекари оперираха простъпка дясното коляно на мъж вместо лявото  КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година 3 мин. КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година  „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ) 3 мин. „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ)

„ Няколко дни преди изборите там из медиите стартират да циркулират записи, които с гласа на Михал Шимечка съдържат изказвания за пазаруване на гласове и манипулиране на изборните резултати. В резултат на това партията на Роберт Фицо печели изборите, а в следствие се оказва, че записите са манипулирани с изкуствен интелект, deep fake технология, а някогашният деспот доближен на Путин съумя да се завърне на власт “, разяснява кандидат-депутатът от ПП-ДБ.

Аудио файлът беше пуснат първо от уеб страницата „ Афера “, а след това и от Политическа партия

По думите му качването на записите на формалната страница на партията е било подигравка „ Дотолкова, доколкото, в случай че въобще може да се приказва за меродавност в тях, се съдържат няколко правилни обстоятелството “, уточни той и изясни, че ПП-ДБ постоянно има проблеми с финансирането на предизборната акция, както и че избрани партии у нас купуват гласове.

Това сподели претендентът за народен представител за записи диалози на водачи на Политическа партия

Според Андрей Цеков по какъв начин са направени записите и дали са достоверни, би трябвало да проверяват службите.

" Наблюдаваме словашкия сюжет - композиция от някогашен посткомунистически деспот, непознати служби, родни служби и deep fake технологии ", съобщи той и добави, че в ролята на диктатора е Бойко Борисов. 

„ Устройството явно е вътре в стаята в остарялата ни партийна централа, която към този момент не употребяваме ", означи Цеков.

Тези хора са обраснали с кешове, зави водачът на Движение за права и свободи

„ Една политическа акция се случва посредством пари от дотации и от дарения. Аз персонално съм отказвал дарения в брой. Хората не желаят да подаряват средства, тъй като получават закани и репресии. Не желаят имената им да са забележими. Защо падна държавното управление? Защото не се реформираха тъкмо репресивните служби ”, разяснява Андрей Цеков и беше безапелационен, че " кеш в торби " няма.

За злополуката с кола на Националната работа за защита, в която беше съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков, Андрей Цеков съобщи: „ Въпросното преасфалтиране е по решение на УС на АПИ. Това попречва провеждането на следващи експертизи след злополуката. ”

„ Една система работи порочно, като пренасочва парите за пътища към избрани компании. Когато някой опита да поправя тази система, правосъдната власт се употребява като инструмент, с цел да остане същото състояние ”, добави още той.

Какво още разяснява той - чуйте във видеото.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР